Over Thuis bij Mau

Ik ben Maureen Berntsen, het brein achter Thuis bij Mau. Ik ben 28 jaar en woonachtig in Veenendaal. Door mijn achtergrond als afgestudeerde etaleuse ben ik altijd op zoek naar nieuwe trends op het gebied van mode en wonen. Ik ben een groot fan van kringlopen en heb ondertussen ervaren dat trends zich steeds herhalen en dat sommige meubelstukken tijdloos zijn.   

 

Ik heb een neus voor styling en unieke interieur stukken. Ik ben op de hoogte van de actuele interieur trends en daarnaast is mijn favoriete bezigheid mensen blij maken. Ik ben als hobby begonnen door unieke spullen op te kopen en met winst te verkopen. Na loop van tijd ging dit zo snel dat ik berichten kreeg van klanten met speciale verzoeken. Nederland was hier te klein voor en ben toen mijn horizon gaan verbreden naar Duitsland en België.

Thuis bij Mau verkoopt nieuwe en tweedehands/vintage meubels en interieur- accessoires. Iedereen die opzoek is naar unieke items voor in zijn/haar huis, horeca of werkplek kan bij mij terecht. Van unieke vintage beelden en messing kaptafels, tot aan Scandinavisch designmeubels. Thuis bij Mau volgt de trends, maar wel op haar eigen manier. Als Thuis bij Mau een vintage of tweedehands product verkoopt, is dit vaak ‘one of a kind’. Ook speelt duurzaamheid een grote rol. Door vintage en tweedehands spullen een nieuw leven in te blazen creëren wij een duurzamere omloop van spullen. Thuis bij Mau verkoopt unieke hand- picked items waardoor wij ons onderscheiden van de mainstream meubelketens. Thuis bij Mau is een sfeerbeleving: het verkoopt een idee en inspireert.

 

Daarnaast ben ik ook gold plated en stainless steel sieraden gaan verkopen. Vooral omdat dit in Veenendaal qua winkels een gat in de markt was. Mooie, leuke, hippe, kwalitatieve sieraden hoeven namelijk helemaal niet duur te zijn! Echter door een verandering in mijn privé situatie (ik word moeder) heb ik besloten om mijn onderneming middels deze webshop verder te zetten en kan ik jullie via deze week alsnog bedienen met mijn unieke interieur items en goldplated en stainless steel sieraden. 

 


                                                            “Happy shopping”


                                                               Liefs Maureen

Volg mij